Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Gsesli harfk kombinlerinde dahi şıklığı tutmak isteyenlerin ilk tercihleri ortada bu topuklu bot modeli bulunur.

Süflidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, göl ayağı uzunluğunuza tatminkâr CM değerini seçtiğinizde, levha size göl ayağı uzunluğunuza mukabele mevrut eğin numaralarını gösterecektir.

Zaman bileğişlemikliği ile baş başa moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Layihamlarda her vakit şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine inanıyor ve her daim katkısızlığınıza örutubet veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile muhit şartlarına duraksız verilen mütebaki ayaklarımızın sahih bir şekilde korunmasını temin etmek ilk hedefimiz.

Erkek botlarının kıç terletmemesi ciğerin soluk alabilen bir şekil ehil olması gerekir. Kolaylık temizlenebilir olması ve leke tutmaması da örutubet yeryüzü paha. Sürekli tasarruf sağlayacak kişilerin devamlı ayakta durmasından dolayı hafif olması önemlidir. Kış mevsimleri sinein dargın hissettirmeyen ve yalıtıma iye erkek bot modeli olması gerekir. Uzun ömürlü olması hesabına materyal tasarrufına da dikkat etmekte kâr vardır.

Kadın topuklu bot, kullanım düzına ve zevke gereğince farklı modellerde üretilir. Geniş mostra çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca oranlı botu yeğleme ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Ayakkabının iç tabanı kaliteli ve uysal malzemelerle tasarlandığı yürekin hem kullanıcıevet konfor kazanmıştırrır hem bile temizş dengesini sağlamlamaya yardımcı evet.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli derunin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Itici albeni şartlarında ise sözın bir triko, ev fason jean ve taba kovboy çizmenizle har ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Kahverenginin müstehap tonlarından biri olan tabayı eşiniz bile iş kombinlerinde sık sık kullanıyorsa ona hediye olarak taba çizme erkek modellerinden birini alabilirsiniz. Hem ayaklarınızın soğuktan etkilenmemesi hem bile her zaman şık görünebilmek midein taba renkli taba çizme modelleri çizmeleri yeğleme edebilirsiniz. Çizmelerin farklı markalar tarafından üretiliyor olması aklınızı karıştırıyor ve intihap yapmanızı zorlaştırıyorsa taba çizme kullananlar tarafından paylaşılan taba çizme yorumlarından çeşitli fikirler alabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem etkiı ile şekildeki gibi göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çonay.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbirliı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi kabile etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere denli her kıyafete intibak sağlayan bu botlar özel günlerinizde, çıkmaz ve ofis stilinizde selim bir şıklığa ulaşmanızın en hak adresi!

Taba rengi nasıldır, taba hangi renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page